DRAGOSLAVEC Članovi Udruga Vredne roke proslavili Majčin dan

Jučerašnji Majčin dan vrlo lijepo, svečano i zabavno proslavila je Udruga Vredne roke Dragoslavec. Pod vodstvom svoje predsjednice Jasne Horvat članovi su se okupili u novouređenom mjesnom Domu kulture Dragoslavec kamo su pozvali i svoje prijatelje.

Izveden je kratak, kulturno-umjetnički program kojeg je osmislila i vodila Snježana Doničar Zadravec. U zabavnom dijelu nastupili su Bojan i Alojz s bogatim repertoarom zabavno narodne glazbe.

Hranu i piće priskrbili su sami članovi, a skup je pohodio i Anđelko Nagrajsalović, načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu, koji je majkama čestitao njihov dan, te ih pohvalio na priređenom programu.

Dan ranije članice Udruge sudjelovale su na Kros utrci u Frkanovcu, gdje su zauzele dobra mjesta, što ih je potaknulo da na jučerašnjoj proslavi budu još agilnije.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content