Koncert Željka Bebeka u Malom Mihaljevcu 23. lipnja!

Nogometni klub Mali Mihaljevec ove godine obilježava 40 godina postojanja. Povodom proslave rođendana na nogometno igralište svog kluba dovode Željka Bebeka, bosanskohercegovačkog pjevača rock i pop muzike koji iza sebe ima više od 40 godina uspješne glazbene karijere, a posljednjih nekoliko godina žari i pali i našim krajem te je jedan od najpopularnijih pjevača na ovim prostorima.

Željko Bebek već je krajem prošle godine najavio koncertne spektakle u 2018. godini, odnosno regionalnu koncertnu turneju pod imenom Ono nešto naše u sklopu koje dolazi u subotu, 23. lipnja i u Mali Mihaljevec. Na koncertu će Bebek predstaviti pjesme sa svog aktualnog studijskog albuma Ono nešto naše, ali će i zapjevati svima poznate naslove grupe Bijelo dugme s kojom je snimio više glazbenih albuma.

Nakon benda koji će zagrijati publiku u subotu, 23. lipnja, u velikom šatoru u Malom Mihaljevcu, imat ćete priliku s Bebekom zapjevati hitove poput Na zadnjem sjedištu moga auta, Ne spavaj mala moja muzika dok svira, Selma, Ja po kafanama, Oprosti mi što te volim, Prvak svijeta i druge.

Prve ulaznice prodavat će se po cijeni od 40 kuna, zatim po 50 kuna dok će na dan koncerta ulaz biti 60 kuna.

Ovdje donosimo i najnoviju pjesmu Željka Bebeka, a više o koncertu i ulaznicama – uskoro!

preneseno s: www.medjimurje.hr

 

 aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content