JVP Čakovec i DVD Mali Mihaljevec: Vatrogasci na utrci u Malom Lošinju

Staza koja se proteže diljem uvale Čikat okružena pješčanom plažom i borovom šumom bila je poprište Tradicionalne VIII. utrke vatrogasac pod pokroviteljstvom Hrvatske vatrogasne zajednice i VZ Primorsko-goranske županije, na kojoj su sudjelovali i međimurski vatrogasci!

Ksenija Lončar iz JVP-a Čakovca u kategoriji Ž 40 bila je druga, dok je Marijan Kovačić također iz JVP-a Čakovca u kategoriji M 50 zauzeo 3. mjesto.

Dobrovoljni vatrogasci iz Malog Mihaljevec bili su iznimno uspješni te osvojili čak šest medalja. U kategoriji M 45 Mario Horvat zauzeo je drugo, a Miroslav Horvat treće mjesto. Iz istog društva u kategoriji ŽS na 1. mjesto je zasjala Ana Horvat, a Magdalena Doležaj tik do nje na 2. mjesto. U kategoriji MLADEŽ, Rene Horvat osvojio je 2. mjesto, dok je isto mjesto osvojila Jelena Horvat, ali u kategoriji Ž 12. U kategoriji MS član ekipe VSU Merhatovec, Luka Živko je zauzeo 3. mjesto. Na utrci su sudjelovali još i članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Žiškovec, ali, nažalost, bez osvojenih medalja. Duljina staze za seniorske ekipe iznosila je dugih 8 km, a boduje se prema kategoriji, starosti i spolu.

preneseno s:

www.mnovine.hr

 

Scroll to Top Skip to content