Dani humora Mali Mihaljevec: Publika pucala od smijeha uz predstavu, skeč i nastupe komičara

Uz obilje smijeha i dobrih vibracija završili su u petak navečer treći po redu Dani humora u Malom Mihaljevcu u organizaciji Udruge žena Mali Mihaljevec te Udruge mladih Mali Mihaljevec, NK-om i DVD-om Mali Mihaljevec.

Uvertira u događanja zadnjeg dana ove manifestacije bio je skeč  “Dijalog između muškarca i žene” kojeg se izveli Vedran Kovačić, predsjednik Udruge Mali Mihaljevec, i Petra Balić. Svojom su izvedbom skeča publiku primorali da pucaju od smijeha. Autor ovog urnebesnog skeča bio je Vedran.

Smijeh se nastavio i uz kazališna predstavu “Snehina laž” koju su odigrale članice KUU Društvo žena Gornji Kraljevec.  Šećer na kraju bili su nastupi komičara iz Studia smijeha Vlatke Mifke, Mirande Lončar, Ante Travizija i Tihomira Paravine. U nastupu su se dotakli aktualnih tema, muško-ženskih odnosa, kao i nezaobilaznih hrvatsko-srpskih i hrvatsko-slovenskih odnosa.

Do zadnjeg mjesta ispunjen Društveni dom pokazao je da se manifestacija kreće u pravom smjeru te da udruge u Malom Mihaljevcu žive punim plućima i spretno surađuju te se nadopunjuju.

preneseno s: www.mnovine.hraktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content