Turnir u stolnom tenisu seniorskih ekipa

S ciljem druženja u sportskom duhu, UDRUGA ŽENA „BREZA“ IZ BREZJA organizira turnir u STOLNOM TENISU.

Pozivamo sve UDRUGE  da sudjeluju u natjecanju stolnotenisača AMATERA, koje će se održati 17.03.2018. (subota) s početkom u 13 sati, u prostorijama DVD-a BREZJE.

U ekipu se mogu prijaviti maksimalno četiri člana. Ekipu mogu sačinjavati žene i muškarci, odnosno kombinirano. Pravo na sudjelovanje  imaju natjecatelji stariji od 18 godina, samo amateri.


Kotizacija po svakome članu iznosi 20,00 kn.
Kako bi znali da želite sudjelovati na turniru, molimo Vas da potvrdite svoj dolazak do 13.03.2018. (utorak) zbog daljnjih priprema.

Svoje sudjelovanje možete potvrditi na e-mail uz.breza@gmail.com ili na jedan od brojeva telefona (pošalji poruku): 099/804 44 14, 091/592 81 39

Dana 13.03.2018. (utorak) u 18 sati molimo da pošaljete svoga predstavnika da izvrši uplatu kotizacije ili uplatite na žiro račun HR61 2340 0091 1160 31661 te da nam dostavite  imena sudionika na turniru. Izvlačenje parova je prije početka turnira.

Za osvojeno 1., 2. i 3.mjesto (žene-muškarci) natjecatelje očekuju medalje.

RADUJEMO SE VAŠEM DOLASKU!

ORGANIZACIJSKI ODBOR
U.Ž. «BREZA» BREZJE

PRAVILA TURNIRA

1.Turnir se odigrava u dvije grupe:

-ŽENE

-MUŠKARCI

2.Pravo natjecanja:  stariji od 18 godina

3.Turnir se odigrava po KUP sistemu na ispadanje

4.Mečevi se odigravaju na dva dobivena seta, sa po 11 dobivenih poena

5.Pobjednici iz prvog kruga natjecanja idu u drugi krug natjecanja, iz drugog kruga u treći krug i tako do kraja kada dobivamo dva finalista koji će odigrati meč za 1. i  2.mjesto. Za treće mjesto meč igraju natjecatelji koji su poraženi od finalista.

6.Prije svakog kruga natjecanja izvršit će se  izvlačenje parova.

7.Parovi se određuju izvlačenjem imena.  U slučaju neparnog broja natjecatelja, igrač odlazi u drugi krug bez odigravanja meča.

8.Natjecatelji imaju pravo na zagrijavanje u trajanju od 5 minuta.

9.IZVUČENI NATJECATELJ BEZ OBZIRA IZ ČIJE JE UDRUGE (makar svoje),S NJIM JE DUŽAN ODIGRATI MEČ.

Udruga Žena „Breza“

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content