SUDAR TRI AUTA Pijani vozač (70) skrivio nesreću, vozači imaju teške ozljede

Policijska uprava međimurska šalje nadopunu informacije o prometnoj nesreći koja se dogodila na cesti između Brezja i Šenkovca.

– U srijedu, 14. veljače oko 16.40 sati na kolniku državne ceste između Brezja i Šenkovca, dogodila se je prometna nesreća u kojoj se vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 70-godišnjak sa područja općine Šenkovec, upravljajući pod utjecajem alkohola u količini od 1.30 grama po kilogramu, nije kretao obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika.

Zbog toga je zavoju s vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je prednjim vozila udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 69-godišnjak sa šireg područja općine Sveti Juraj na Bregu.

Nakon udara osobni automobil kojim je upravljao 69-godišnjak odbačen je izvan kolnika u cestovni jarak, dok je osobni automobil kojim je upravljao 70-godišnjak u nastavku kretanja u zanošenju i rotiranju udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 41-godišnjak sa šireg područja općine Sveti Juraj na Bregu – kažu u PU međimurskoj.

U vremenu od 16.50 do 18.35 sati državna cesta broj 227 na dijelu između Brezja i Šenkovca bila je zatvorena za promet, a koji se odvijao obilazno. Zaprimljenom bolničkom prijavom Županijske bolnice u Čakovcu utvrđeno je da su vozači, 70 i 69-godišnjaci teže ozlijeđeni.

Protiv 70-godišnjeg vozača podnijet će se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu nadležnom državnom odvjetniku.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content