SVETI JURAJ NA BREGU Najbolji Zelenko – Dinamo i Rudar

U Svetom Jurju na Bregu u nedjelju su odigrani susreti malonogometnog turnira u kategorijama U14 i U10. U prijepodnevnom terminu u kategoriji U14 konačni poredak je bio: 1. ŠN Zelenko-Dinamo 1, 2. Jokeri, 3. Sloga Čakovec i 4. ŠN For. Najbolja petorka turnira su vratar Edo Topolnjak (ŠN Zelenko-Dinamo) te igrači Ivan Hajdarović (ŠN For), Josip Kodba (NŠ Sloga Čakovec), Saša Stojko (Jokeri) i Dominik Novak (ŠN Zelenko-Dinamo.)

Najbolji golman po izboru sponzora turnira za kategoriju U-14 Hema-sport iz Donjeg Kraljevca je Edo Topolnjak (ŠN Zelenko-Dinamo), najbolji strijelac Deni Pećarko (NŠ Sloga Čakovec) i najbolji igrač Dominik Novak (ŠN Zelenko Dinamo).

OZLJEDA PA VELIKI FAIR – PLAY POTEZ NŠ SVETI MARTIN

U nedjelju poslijepodne bilo je zanimljivo u kategoriji U10 pred punom dvoranom, a poredak je bio: 1. ŠN Rudar. 2. NŠ Međimurje-Čakovec, 3. ŠN For i NŠ Sveti Martin.

Utakmica za treće mjesto prekinuta je u 3. minuti susreta pri vodstvu NŠ Sveti Martin od 1:0 zbog teške ozljede igrača ŠN Fora Adriana Mihova. Igrači i trener ekipe NŠ Sveti Martin odlučili su prepustiti 3. mjesto ekipi ŠN Fora na veliko oduševljenje pune dvorane.

Najbolju petorku turnira čine vratar Teo Novak (ŠN Rudar) i igrači Jan Belović (NŠ Međimurje-Čakovec), Adrian Mihov (ŠN For), Fran Hoćuršćak (ŠN Sveti Martin) i Ivan Paler (ŠN Rudar).

Turnir smo najavljivali i detaljno pratili na eMedjimurju.hr te bili medijska podrška malim nogometašima, a nedjeljni turnir u terminu od 15:00 do 17:00 sati praćen je i uživo u javljanjima Hrvatskog radio Čakovca u sportskoj emisiji Liga 98.

U ime Nogometne škole Sveti Juraj na Bregu mladom igraču Adrianu Mihovu organizatori žele što brži oporavak. Zahvaljuju svim sudionicima, navijačima i roditeljima koji su pomogli u organizaciji turnira.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content