Božićnice za umirovljenike s područja Općine Sveti Juraj na Bregu

Općina Sveti Juraj na Bregu donijela je odluku o isplati božićnica svim umirovljenicima s područja Općine Sveti Juraj na Bregu koji primaju mirovine u iznosu do 2.000,00 kuna.

Pozivaju se svi umirovljenici koji imaju prebivalište na području Općine Sveti Juraj na Bregu da od srijede 13. prosinca do petka 22. prosinca 2017. godine u vremenu od 8:00 do 15:00 sati, dođu u Općinsku upravu (Pleškovec 29), te podignu božićnice.

Visina božićnice Općine Sveti Juraj na Bregu iznosi 150,00 kuna po osobi, a primatelji sa sobom obavezno moraju donijeti, potvrdu o visini mirovine, osobnu iskaznicu i OIB.

Ukoliko primatelj nije u mogućnosti osobno podići božićnicu, istu može podiči član obitelji, ali u tom slučaju mora sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu primatelja mirovine, potvrdu o visini mirovine primatelja, OIB primatelja mirovine i vlastitu osobnu iskaznicu.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content