Mališani iz Zasadbrega krenuli u školu stolnog tenisa

U utorak 14. studenoga u dvorani Doma kulture u Zasadbregu održan je prvi stolnoteniski trening za najmlađe. Na prvom treningu u klubu su očekivali desetak mališana, ali ih se odazvalo njih više od dvadeset. Na početnim treninzima će se van stolova i na njima izvoditi uvodne vježbe u ovaj lijepi sport, kako bi djeca savladala osnovne pokrete tehnike.

Mladi i ambiciozni trener Karlo Jambor uz pomoć također ambicioznih prvotimaca kluba Josipa i Nikolu Magdalenića te predsjednika Dušana Sabolčeca na prvom okupljanju je za mališane organizirao zabavni trening. Nakon zagrijavanja djeca su se poigrala posebnim frizbijima za unutarnji prostor, nastavili vježbanjem držanja loptica reketom (‘pockanje’) i drugim uvodnim igrama vezanim za stolni tenis, primjerice ‘Vola oko stola’, kod čega su lopticama gađali bombone postavljene na stolu, s kojima su se na kraju i počastili za uspješan prvi trening.

U Stolnoteniskom klubu Zasadbreg naumili su ozbiljno raditi s mladima, a kako kod mališana postoji veliki interes za ovaj sport postoji velika šansa da se njihovo mjesto i klub prometnu u uspješan stolnoteniski centar. Treninzi će se dalje održavati utorkom i četvrtkom od 18:30 do 20 sati.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content