NA OTVORENOJ ŠKOLI nogometa u Malom Mihaljevcu 210 učesnika

U Malom Mihaljevcu na nogometnom igralištu s radom je počela Vesela škola nogometa koja će potrajati do petka i koja se organizira po peti puta. Dva su tjedna do početka nastavne godine i djeca su očito željna sportskog druženja pa se prijavilo čak 210 djece.

Prvog dana okupljanje je bilo u 15:00 sati kako bi se djeci podijelile majice i kape. Radi se u 12 skupina i u svakoj su po dvoje trenera koji rade s djecom po stanicama različite zadatke. Treneri i organizatori Vesele škole nogometa su članovi Udruge mladih Mali Mihaljevec i Mihovljan.

Nakon pozdravnih govora uzvanika i organizatora krenulo se sa zagrijavanjem pa s nogometnim zadacima. Djeca se druže, aktivna su, uživaju u nogometu, a kroz tjedan su predviđene razne aktivnosti u koje će se uključiti policija i vatrogasci te nastup komičara Vlatka Štampara i Tomislava Koze Kozačinskog tako da sadržaja za mlade nogometaše i njihove roditelje koji budno prate događanja na terenu neće nedostajati.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content