MURSKO SREDIŠĆE Susjedne općine sufinancirat će rad Ispostave hitne medicine

Ispostava Zavoda za hitnu medicinu Mursko Središće otvorena je 12. svibnja 2017. godine uoči obilježavanja 20. godina Grada Mursko Središće. Ispostava je započela sa radom 15. svibnja i s obzirom na broj izlazaka i intervencija koje su obavljene od dana otvaranja, otvaranje Ispostave se pokazalo kao vrlo opravdano.

Gradonačelnik Dražen Srpak održao je sastanak s načelnicima općina Sveti Martin na Muri, Selnica, Vratišinec, Štrigova i Sveti Juraj na Bregu na temu sufinanciranja rekonstrukcije i zakupa poslovnog prostora u kojem je smještena Ispostava Zavoda za hitnu medicinu.

Gradonačelnik je izvijestio načelnike o aktivnostima. Izvedeni su radovi na preinakama poslovnog prostora koji je u cijelosti prilagođen potrebama Zavoda za hitnu medicinu u visini od 308.050,44 kuna, sklopljen je ugovor o zakupu poslovnog prostora u kojem djeluje Ispostava s vremenskim trajanjem od 20 godina s ugovorenom mjesečnom zakupninom u visini od 559,95 eura mjesečno.

Navedene općine uključit će se u podmirivanje troškova otvaranja i rada Ispostave prema teritoriju koji pokriva nadležnost Ispostave, prema mreži hitne medicine u RH i proporcionalno prema broju stanovnika.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content