JUNIORSKO FINALE NŠ Sveti Juraj na Bregu – Mladost Komet

Odigrani su polufinalni susreti juniorskog Kupa Međimurskog nogometnog saveza. Obje utakmice bile su tvrde i neizvjesne kao što se i očekivalo.

NŠ Sveti Juraj na Bregu i NŠ Sveti Martin odigrali su bez golova 0:0. Bilo je prigoda na obje strane, no pogodaka nije bilo. Krenulo se u izvođenje jedanaesteraca. Nakon što je pucalo svih 11 igrača rezultat je bio 10:10. U narednoj seriji oba igrača su uspješna. Nakon toga domaćin postiže gol, a gostima udarac brani domaći vratar Rafael Škrobar i ta je obrana bila vrijedna velikog finala i još većeg veselja u Svetom Jurju na Bregu pobjedom 13:12.

I u Prelogu je bilo neizvjesno gdje je Mladost Komet ugostila Mladost iz Svete Marije. Prvo poluvrijeme završilo je bez golova. U drugom dijelu gol za domaćine postignuo je Lacković i domaćin je u finalu rezultatom 1:0.

Pozivaju se predstavnici klubova u juniorskoj konkurenciji na izvlačenje domaćinstva finalnih utakmica u petak 19. svibnja s početkom u 12 sati u prostoriji Međimurskog nogometnog saveza.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content