BREZJE Najbolji Verica Moharić i Josip Merlak

Udruga žena Breza iz Brezja uspješno organizirala memorijalni turnir u stolnom tenisu.Ukupno je bilo prijavljeno 35 natjecatelja. U memorijalnom turniru u sjećanje na Julijanu Nagrajsalović u stolnom tenisu sudjeluju amateri stolnotenisači iz udruga koje djeluju u Općini Sveti Juraj na Bregu.

Za one najbolje udruga je pripremila medalje i prigodne poklone sponzora. Također su nagrađeni najmlađi i najstariji natjecatelj. Najmlađi Dorian Okreša (DVD Brezje), a najstariji Martin Zanjko (Udruga Frkanovčani).

Kod žena su najbolje bile Verica Moharić KUU Sv. Juraj na Bregu, Mirjana Srnec Ferlin, USR Sport za sve Sveti Juraj na Bregu i Karmen Klobučarić UŽ Mali Mihaljevec.

Kod muškaraca su najbolji bili Josip Merlak UVDR Sv. Juraj na Bregu, Martin Danjko Udruga Frkanovčani i Darko Vizinger SK Zelenbor Brezje.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content