DANI HUMORA u Malom Mihaljevcu u organizaciji Udruge žena

Udruga žena Mali Mihaljevec organizira trodnevnu manifestaciju ‘Dani humora Mali Mihaljevec 2017.’. Uz njih, suorganizatori su Udruga mladih Mali Mihaljevec, DVD Mali Mihaljevec te NK Mali Mihaljevec, dok je pokrovitelj manifestacije Općina Sveti Juraj na Bregu.

Najbogatiji program posjetitelje očekuje prvog dana, u srijedu, 5. travnja. Od 17:30 sati na rasporedu je dječja radionica crtanja karikatura koju će voditi poznati slovenski portreist Boris Oblak iz Škofje Loke. U 19:30 sati nastupit će KUU Zasadbreg.

Od 19:40 posjetitelje očekuje modna revija (muškatlin), nakon čega slijedi promocija međimurskih humorističkih listova. U 20 sati bit će otvorena izložba portretnih karikatura Borisa Oblaka. Za kraj, organizirana je radionica crtanja portreta i druženje.

U četvrtak, 6. travnja u 20 sati KUD Strahoninec predstavit će se kazališnom predstavom za odrasle ‘Moderna ljubav’. Zadnji dan manifestacije, u petak, 7. travnja od 19 sati je na rasporedu lutkarska predstava za djecu ‘Dragecova morska pustolovina’, a za kraj posjetitelje očekuje još jedan nastup KUU Zasadbreg.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content