Petaši u posjetu kod načelnika u Svetom Jurju na Bregu

Učenici 5. b OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu sat razrednika u utorak iskoristili su za posjet načelniku Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelku Nagrajsaloviću. Načelnik ih je ugostio u vijećnici te ih upoznao kroz razgovor s osnovnim obilježjima Općine.

Učenici su pokazali znanje o općinskom grbu, broju naselja i stanovnika te ostalim pitanjima o kojima im je govorio načelnik. Načelnik je dodao koje su aktualnosti vezane uz njegov rad, a djecu je najviše razveselila mogućnost da u budućim godinama nastava u školi bude u jednoj smjeni.

Uslijedila su pitanja učenika za načelnika u kojima se vidjelo da učenici pozorno prate događanja u svojim naseljima. Pitanja su se odnosila na rasvjetna tijela, postavljanje natkrivenog autobusnog stajališta u Malom Mihaljevcu, neodržavanje dječjeg igrališta u Lopatincu, problem sanacija cesta tijekom izgradnje kanalizacije i brojna druga pitanja. Vremena je na kraju bilo premalo za sva učenika pitanja, a učenici su vrlo pozorno pratili odgovore.

Na kraju druženja učenici su se spustili u podrum gdje su bili počašćeni sokovima, a na kraju su petaši zahvalili načelniku na gostoprimstvu najavivši novi dolazak u idućem razredu.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content