Podjela darova najmlađima iz Malog Mihaljevca

Jedna od rijetkih općina koja se može pohvaliti natalitetom jest Sveti Juraj na Bregu. Oni već sada tradicionalno za Božićne dane daruju najmlađu skupinu djece iz svih naselja na kojem se protežu njihove granice, te i tom lijepom gestom i tradicijom govore što misle za mališane kojima se itekako ponose.

Tako je bilo i prošle nedjelje, kada je Djed Božićnjak stigao u Mali Mihaljevec. Odlično pripremljeni mališani iz Malog Mihaljevca koji su tjednima pripremali se za nastup pred Djedom Božićnjakom i dirigentskih palica Ivane Jurišić i Petre Balić razbudili su i one ”najtvrđa” srca za ove božićne dane.

Unatoč nedostatku snijega, djeca su recitacijom, plesom, pjesmom, igrokazom uspjeli pridobiti smiješak na lice starog djedice nazvanog Djed Božićnjak koji je podijelio 75 prigodnih poklona. Predstavi se odazvao i zamjenik načelnika općine Damir Novak, koji se ovoga puta i vlastitim očima uvjerio u natalitet naselja, a to se moglo vidjeti zbog premalog prostora Društvenog doma u kojem se tražio svaki kutak slobodnog vida do pozornice.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content