Akcija „Djeca djeci“

Ovog tjedna od 28. studenog do 2. prosinca organizirana je akcija „Djeca djeci“, u kojoj su djeca dječjih vrtića „Žibeki“ iz Brezja, Pribislavca i Čakovca te „Ringišpil“ iz Lopatinca zajedno sa svojim roditeljima i voditeljicama vrtića prikupljala božićne poklone. Djeca iz vrtića u svoje poklone upakirala su igračku, komad odjeće ili neku drugu stvar koju su željeli pokloniti drugom djetetu.

Svi božićni pokloni biti će poklonjeni u Caritasovu Kuću ljubavi u zagrebačkom naselju Savica-Šanci, kao i svake godine do sad, koja pruža smještaj i skrb najmlađim štićenicima Caritasa, novorođenčadi i djeci do tri godine te nezbrinutim majkama i trudnicama, kojima je potrebna ljubav i pažnja. Ovakva akcija otvara srca plemenitih ljudi u ovo predblagdansko vrijeme i potiče na suosjećanje i ljubav prema bližnjima u potrebi. Stoga se zahvaljujemo svoj djeci iz dječjih vrtića, njihovim roditeljima i zaposlenicima dječjih vrtića na prikupljenim darovima.

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content