Treći turnir olimpijskih nada u streljaštvu

Hrvatski streljački savez i Športski streljački klub Čakovec organizirali su 3. turnir olimpijskih nada ISSF program zračna puška i pištolj za juniorke i juniore. U kategoriji juniorki u natjeacnju puškom bilo je 30 natjecateljica i pištoljem 12 te kod juniora puškom ih se natjecalo 37 i pištoljem 7.

U gađanju pištoljem kod juniorki i mlađih juniorki najbolja je bila Marijana – Matea Štrbac (GSD Osijek) s 367 krugova, a kod juniora i mlađih juniora najbolji je bio Luka Špirelja (Končar Zagreb) s 541 krugom.

U gađanju puškom kod juniorki najbolja je bila Valentina Gustin (SK Kustošija) s 419,2 kruga. Naša Lara Vrančić (Zelenbor) bila je 12. s 396,7 krugova, Vitomira Turk (Zelenbor) 16. s 391,6 krugova, Anamarija Turk (Zelenbor) 23. s 378,3 kruga i Lara Kralj odmah do nje s točno 375 krugova. Kod mlađih juniorki najbolja je bila Amadea Urbas (Dalmacijacement) s 410,8 krugova, a Lara Vrančič je od naših najbolja u ovoj kategoriji na 7. mjestu.

Kod juniora i mlađih juniora prvi je bio Josip Sikavica (Dalmacijacement) s 610,7 krugova, a naš najbolji pojedinac je Filip Zadravec (Zelenbor) s 596,4 kruga. Kod mlađih juniora naš najbolji predstavnik je bio Goran Kolac (Sloboda Mihovljan) na 4. mjestu s 590.3 kruga.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content