Na županijskom natjecanju žene Malog Mihaljevca najbolje

Na igralištu NK Naprijed u Cirkovljanu u subotu, 2. srpnja Vatrogasna zajednica Međimurske županije organizirala je natjecanje vatrogasnih postrojbi Međimurske županije uz domaćinstvo tamošnjeg DVD-a. Toga dana na djelu smo vidjeli preko tisuću ljudi. Najviše je bilo natjecatelja, čak stotinu desetina, bili su tu suci i brojno pomoćno osoblje.

Od 100 vatrogasnih desetina, najviše ih je bilo u kategoriji muški „A“, njih 38,  u kategoriji muški  „B“ 28 desetina.  Kod žena je u kategoriji „A“ nastupila 21 desetina, a u kategoriji žene „B“ 13 desetina

Žene Malog Mihaljevca bile su najbolje u kategoriji „B“ ispred natjecateljki iz Savske Vesi i Slakovca, a zapažene rezultate u ovoj kategoriji osvojile su i ekipe iz VZ Općine Sveti Juraj na Bregu, DVD-a Zasadbreg i Vučetinec.

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content