Po četvrti puta u Malom Mihaljevcu besplatna zabavna škola nogometa za djecu od 4 do 12 godina

Otvorena zabavna škola nogometa namijenjena je djevojčicama i dječacima od 4 do 12 godina. Školu vode treneri i asistenti koji će djeci priuštiti puno zanimljivih i raznovrsnih igara tijekom pet dana. Sva djeca koja sudjeluju u projektu dobivaju besplatno u trajno vlasništvo majicu, kapu, diplomu i narukvicu. Za djecu je svaki dan organiziran i mali obrok.

Projekt Otvorene zabavne škole nogometa koji je pokrenula danska nevladina udruga CCPA – OFFS s idejom da se djeca u dobi od 4 do 12 godina kroz zabavni koncept treninga upoznaju s nogometnom igrom… Projekt se u Hrvatskoj provodi od 2003. godine i od tada je obuhvatio veliki broj djece iz brojnih hrvatskih sredina koje su prepoznale njegovu vrijednost. U Hrvatskoj je projekt, na zahtjev pokretača, prerastao u samoodrživ projekt. U Malom Mihaljevcu projekt će biti održan već četvrtu godinu za redom, a sudjeluju djeca iz gotovo cijele naše županije.

Škola nogometa počinje u ponedjeljak, 8. kolovoza, a trajat će do petka, 12. kolovoza na nogometnom igralištu u Malom Mihaljevcu svaki dan s početkom od 16 sati. Treneri se polako spremaju i osmišljavaju igre s loptom i drugim rekvizitima, a djeca se još mogu prijaviti i odbrojavati dane do veselja i zabave uz sport u Malom Mihaljevcu.

Roditelji mogu djecu prijaviti do ponedjeljka, 1. kolovoza na brojeve:

098/ 956 – 3001, Krunoslav Mezga
095/ 394 – 2988, Vedran Kovačić
091/ 884 – 5141, Ivona Vugrinec (Mihovljan)
099/ 684 – 4028, Martin Goričanec (Šenkovec)
Organizatori: Udruga mladih Mali Mihaljevec, Udruga Mladih Mihovljan, Udruga žena Mali Mihaljevec,  NK Mali Mihaljevec i DVD Mali Mihaljevec

Pokrovitelji: Općina Sveti Juraj na Bregu, Općina Šenkovec, Grad Čakovec, MO Mihovljan i Međimurska županija

Evo i facebook događaja ovdje.

preneseno s: www.medjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content