U Vučetincu otvoren Restoran i pizzerija Arka

Zanimljivim programom, nuđenjem ukusnih jela i kvalitetnih vina u petak je u Vučetincu, tik do župne crkve otvoren Restoran i pizzerija ARKA, vlasništvo obitelji Davora Kocena iz Svetog Martina na Muri.

Restoran ima 50-tak sjedećih mjesta i otvoren je svakog dana, kada se mogu popiti sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, vina Borisa i Danice Novak i Vinarije Preiner, razni topli napitci, konzumirati hladna i topla jela te više vrsti pizza i peciva.

Na otvorenju bili i načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović sa suradnicima, njegov svetomartinski kolega Franjo Makovec i dopredsjednik Općinskog vijeća Mladen Dobranić, domaći župnik velečasni Ivica Puškadija, te poslovni ljudi i prijatelji obitelji Kocijan i Krajačić. Ugodno ozračje nadopunio je Tamburaški sastav iz Svetog Martina na Muri.

Restoran i pizzerija ARKA u Vučetincu nalazi se u Poslovnom centru Moharić, ima osiguran parkirni prostor i uređenu terasu.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content