NŠ Sveti Juraj na Bregu najbolja u Selnici

Nakon odrađena dva dana turnira u kategorijama U-12 i U-15 dobili smo pobjednike turnira Selnica 2016. U kategoriji U-12 u završnoj finalnoj borbi NŠ Sloga je u napetoj utakmici uzela pobjedu na turniru.

U nedjelju u puno brojnijoj kategoriji U-15 Natjecalo se u tri skupine,nakon napetih i uzbudljivih utakmica u četvrtfinalu su se sastali:

ŠN Rudar M. Središće – NK Mladost II Selnica 0:0 (3:1)

ŠN Sveti Juraj na Bregu – NŠ Sloga Čakovec 2:0

NŠ Strahoninec – NK Mladost I Selnica 2:0

NK Plavi Peklenica – NK Podturen 3:0

U polufinale su tako ušli:

ŠN Sveti Juraj na Bregu – ŠN Rudar 3:1

NŠ Strahoninec – NK Plavi 1:1 (1:2)

U utakmici poraženih pribraniji su bili Rudarovci, ŠN Rudar – NŠ Strahoninec 2:1. U finalu je ekipa ŠN Sveti Juraj na Bregu I potvrdila naslov pobjednika turnira uz šest pobjeda te samo jedan remi, ŠN Sveti Juraj na Bregu – NK Plavi 2:0.

Najviše golova na turniru zabio je član ekipe NŠ Strahoninec Leon Bujan. Kao najbolji golman zasluženo je proglašen David Vabec, a najbolji igrač turnira Tomašić Tomislav iz pobjedničke ekipe.

Nagrade najboljima podjelili su načelnik općine Selnica Ervin Vičević te ravnateljica OŠ Selnica Anica Rašperger. Turnir je pratio velik broj gledaoca a osobito u nedjelju kad je tribina bila puna.U organizaciji samog turnira sudjelovao je velik broj roditelja domaćih nogometaša i nekolicina mladih.Sponzor turnira bila je općina Selnica.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content