Međimurskom pjesmom Nives osvojila žiri Zvjezdica

Nives Hažić iz Dragoslavca izvevši međimursku pjesmu “Vuprem oči” očarala je žiri RTL-ovog pjevačkog showa “Zvjezdice”.

Prekrasnom izvedbom pjesme ona je rasplakala i voditeljicu Zvjezdica, glumicu Doris Pinčić Rogoznicu.

Ova skromna 12-godišnjakinja dobila je glasove svih pet članova žirija i prošla u sljedeći krug natjecanja.

Kako se radi o snimljenoj emisiji, obitelj Hažić (majka Martina, otac Boris i brat Gabrijel) jučerašnju je subotu provela pred televizorom u svom domu gledajući nastup talentirane Nives.

– Ona od uvijek pjevuši po kući, ali od prije godinu dana je počela malo više uz Youtube. Vidjela je da je audicija za Zvjezdice i pitala me da je prijavim. Otišli smo na audiciju u Zagreb i Nives je prošla u show. Rekli su nam da se u Hrvatskoj prijavilo 10 000 djece, a moja kćer je ušla među 40 – objasnila nam je Martina Hažić, Nivesina majka.

Nives do prije koji dan nije pohađala nikakvu glazbenu školu, a pjesmu “Vuprem oči” sama je odabrala i naučila pjevati.

– Oduševljeni smo Nivesinim nastupom. Nitko drugi nije nešto glazbeno nadaren, moj tata je nešto pjevao kad je bio mlad, i to je to. Inače, je Nives jako skromna, nema nikakvih prohtjeva i od prvog razreda prolazi s pet – kazala nam je Martina Hažić.

Ovoj učenici 7. razreda OŠ Ivana Gorana Kovačića omiljeni glazbenici su Nina Badrić, Vanna, Željko Joksimović, a najčešće pjeva strane pjesme.

preneseno s: www.mnovine.hraktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content