Obavijest o sakupljanju i zbrinjavanju električnog i elektroničkog otpada (EEO) i otpadnih guma (OG)

OPĆINA SVETI JURAJ NA BREGU
Komunalno redarstvo
Listopad 2015. godine

Mjesto sakupljanja: Ispred Doma kulture Jurice Murai-a, Pleškovec 25
(prijašnje sjedište Općine Sveti Juraj na Bregu)
Vrijeme sakupljanja: Četvrtak 1.10.2015. od 8.00 do 20.00 sati
Otpad se sakuplja: Iz naselja Brezja, Dragoslavca, Frkanovca, Lopatinca, Malog Mihaljevca, Okruglog Vrha, Pleškovca, Vučetinca i Zasadbrega

U EEO spadaju: veliki i mali kućanski uređaji, oprema informatičke tehnike (IT) i oprema za telekomunikacije, oprema široke potrošnje, rasvjetna oprema, električni i elektronički aparati (osim velikih nepokretnih industrijskih alata), igračke, oprema za razonodu i sportska oprema, medicinski uređaji (osim inplantiranih uređaja) i drugi EEO. Jednostavno rečeno „Sve što je na struju“. EEO se direktno utovaruje u vozilo ovlaštenog koncesionara „ DUMA ELEKTRONIKA-EE EKO TIM“, Varaždin.

U OG spadaju: sve vrste unutarnjih i vanjskih guma; od bicikla, motorkotača, osobnih motornih vozila, kamiona, poljoprivrednih strojeva i ostalih radnih strojeva, itd. Ne preuzimaju se trake radnih strojeva. Daljnje zbrinjavanje OG će izvršiti ovlašteni koncesionar MULL-TRANS d.o.o., iz Oroslavlja.

EEO i OG se preuzima besplatno.

„Mislite globalno, djelujte lokalno“ – Za kvalitetnu zaštitu okoliša Općine Sveti Juraj na Bregu odgovorni smo svi, zato doprinesimo pojedinačno i pridružimo se ovoj akciji.

KOMUNALNI REDAR:
Vid Marčec, ing.polj., spec.zaštite okoliša, v.r.      



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content