Veterani Venere ugostili Hajduk (B) i Romantičara

U prvom prijateljskom nogometnom susretu između Juroskih veterana NK Venera PMP Sv. Juraj na Bregu i NK Hajduk Brezje, rezultatom 4:4 proslavljen je i 50 rođendan igrača veterana NK VeneraPMP, Miljenka Šafarića – Bajge, sa željama da još dugo igra nogomet.

U drugom nogometnom susretu veterani NK Venera PMP, ugostila je veterane grada Koprivnice, NK Romantičar. Nakon vrlo zanimljive utakmice rezultat je završio 2:2, gosti iz Koprivnice bili su oduševljeni dočekom, krajolikom i trećim poluvremenom. Dogovoren je novi susret u Koprivnici na terenu NK Slaven Belupa s umjetnom travom.

Suradnja s Brezovčanima nastavlja se u nedjelju kada će se odigrati uzvratni susret u Brezju gdje će biti mjesno proštenje, a u večernjim satima i proslava naslova prvaka seniora Hajduka. Susret veterana počinje u 14:30 sati kao predigra prvoj ekipi.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content