Ajmo bijeli ale – Hajduk Brezje proslavio naslov prvaka

U 24. kolu Treće međimurske nogometne lige lider Hajduk iz Brezja poigrao se s fenjerašem Paragom na svom igralištu Hrastje i slavio je 11:0. Ovom pobjedom Brezovčani su dva kola prije kraja prvenstva osigurali naslov prvaka s 58 bodova.

Iako drugi Vučetinec zaostaje 4 boda ne može više sustići Brezovčane jer je u idućem kolu slobodan pa su Brezovčani u nedjelju burno proslavili zasluženi naslov prvaka. U 22 susreta ubilježili su 19 pobjeda, jedan neriješeni ishod i dva jesenska poraza.

U proljetnom dijelu Hajdukovci bilježe samo pobjede, a najvrednije su bile one protiv direktnih konkurenata. Vučetinec je pobijeđen u gostima 1:0, a Omladinac Mačkovec kod kuće 3:0. U idućem kolu slijedi gostovanje kod Borca u Donjem Hrašćanu. Iako susret više ne odlučuje ni o čemu Brezovčani su se maksimalno angažirali i oko ovoga susreta i na put uz igrače kreće pun autobus navijača pa podrške neće nedostajati za brezovske nogometaše. Nakon susreta s Borcem u posljednjem kolu preostaje domaćinstvo Mladosti iz Dekanovca.

Hajduk iz Brezja osnovan je 1962. godine. Do sada su Brezovčani bili prvaci u sezonama 1976./1977. kao prvaci centra Čakovec i 1992./1993. kao prvaci 3. međimurske nogometne lige – grupe A. Ovo je treći naslov prvaka u klupskoj povijesti i zato treba čestitati igračima, upravi, treneru, navijačima i svima koji su na bilo koji način pomogli u ostvarenu ovog rezultata.

Na upravi je da odmah krene u slaganje ekipe za narednu sezonu kako se ne bi bilo samo jednu sezonu u višem rangu natjecanja i kako bi se postigao što kvalitetniji rezultat. Val pozitivizma i nogometnog optimizma vlada u Brezju što trebaju iskoristiti kao odličnu polaznu poziciju za narednu sezonu.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content