3. Božićni sajam u Svetom Jurju na Bregu

Poštovani,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas da se predstavite na 3. Božićnom sajmu – Sveti Juraj na Bregu. Sajam je izložbeno – prodajnog karaktera te će se održati u školskoj sportskoj dvorani OŠ I.G.Kovačića u Pleškovcu. Vrijeme održavanja sajma je 21. prosinca 2014 godine. Sajam je namijenjen poslovnim subjektima, udrugama, školi te vrtićima. Izložbeno – prodajna mjesta su besplatna.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na 3. Božićnom sajmu – Sveti Juraj na Bregu obrazac za prijavu možete preuzeti na linku.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite do 12. prosinca 2014. godine (petak) na e-mail: nacelnik@svetijurajnabregu.hr ili na adresu: Općina Sveti Juraj na Bregu, Pleškovec 29, 40311 Lopatinec. Sve dodatne informacije možete dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Sveti Juraj na Bregu na broj telefona 040/855-298.

Unaprijed zahvaljujemo na prijavi!
Povjerenstvo za turizam
Općine Sveti Juraj na Breguaktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content