11. Međimurski turnir rekreativaca u beli

Dana 22. studenog 2014. godine u prostorijama Doma mladeži u Lopatincu u organizaciji Međimurskog saveza  sportske rekreacije „Sport za sve“ održan je tradicionalni „11. Međimurski turnir rekreativaca u beli“. S obzirom da je Udruga sportske rekreacije „Sport za sve“ Sveti Juraj na Bregu imala pobjednike na prošlogodišnjem turniru održanom u Murskom Središću, ove je godine bila domaćin turnira. Sve nazočne počastila je jelom i finim kolačima.

Na turniru je sudjelovalo ukupno 25 parova iz Udruga sportske rekreacije iz cijelog Međimurja. Sistem natjecanja bio je kup na ispadanje. U ravnopravnoj igri pobjednička ekipa je bila u sastavu Đurđa Slamek i Nada Levačić iz Svete Marije, drugoplasirana ekipa je bila ekipa domaćina u sastavu Sandra i Kristijan Levačić, a treće mjesto osvojili su Irmica Brodar i Franjo Trstenjak iz Murskog Središća. Sudci na turniru bili su Marijan Vugrinčić i Branko Polanec. (BP)

Foto: Damir Babić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content