Gužva na Forestlandu 2014 – raju glazbe i ekstatične zabave!

Posjetom festivalu Forestland 2014 u ŠRC Rogoznici u Vučetincu, svi su zaljubljenici u elektronsku glazbu i ove godine došli na svoje. Predvođen renomiranim domaćim i stranim DJ-evima ovaj se egzotični i uzbudljivi festival glazbe na otvorenom održao u subotu, 9. kolovoza.

Smješten u prirodno bogat krajolik Međimurske županije, festival „Forestland“ je već u samome startu okupio veliki broj zaljubljenika u elektronsku glazbenu scenu, zaprimio iznimnu pozornost s medijske strane, te postao najposjećeniji te tematike na ovom području. Ove je godine ova eksplozija glazbe i zabave privukla još više posjetitelja iz cijele regije.

Uz brojne tematske sadržaje te vrhunsku audio/vizualnu produkciju, program ovogodišnjeg festivala upotpunili su i top DJ-i te producenti iz čak tri zemlje regije. Program je počeo već u popodnevnim satima raznim tematskim zanimljvosti, dok je glavni glazbeni dio trajao do jutarnjihi sati.

Kao poseban gost ovogodišnjeg Forestlanda predstavljen je poznati DJ i producent Play-a iz Beograda – jedan od najtraženijih DJ-a regije, koji je sa svjetski poznatim imenima kao što su Rihanna, Shakira, 50 Cent & G-Unit, Busta Rhymes & Splif Star, Montel Jordan, DazEfex i mnogim drugima nastupao u najpoznatijim klubovima Europe.

Uz njega, na festivalu su nastupili i tri gosti iz Slovenije – „Clay Clemens“, resident najpoznatijeg slovenskog kluba „Cirkus“ u Ljubljani te resident službenih Papaya i Ultra Europe Boat Party-ja, „TimoG“, DJ i predstavnik slovensko-hrvatskog klupskog programa „Stereo Night“, koji uspješno puni klubove regije, te „JuraS“, poznati DJ čiji nastupi u najboljim klubovima regije nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Uz navedene regionalne goste, publici su predstavljeni  i poznati hrvatski producenti i DJ-i.

Tako je na primjer nastupio i Z’Spin – hrvatski DJ i producent, suvlasnik glazbene izdavačke kuće „Core Records“ koji redovito nastupa u brojnim renomiranim klubovima hrvatske i okolice, te je resident najvećeg hrvatskog klupskog programa „Reunion“ u poznatom zagrebačkom klubu „Aquarius“.
Od hrvatskih je izvođača na ovogodišnjem Forestlandu nastupio i poznati DJ Sasha Mikac, jedan od začetnika klupske scene u Međimurju, koji je svoju kvalitetu ranije predstavio u najpoznatijim klubovima Hrvatske i okolice.
Od ostalih domćih DJ-a koji svojim nastupom redovito uveseljavaju publiku u brojnim hrvatskim klubovima, nastupili su „DJ Mario“, „Cobra & Stankoo“, „Nixou“, „Minich“, „Mishel E“, te „Nicola Moreno“.

Organizatori festivala posjetiteljima su priuštili nezaboravni spektakl koji će Međimursku županiju zasigurno uvrstiti na turističku kartu top glazbenih manifestacija regije.

preneseno s: www.mnovine.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content