Štefanec najbolji na 7. Međimurskom festivalu sportske rekreacije

Svi ljubitelji dobre zabave i sportske rekreacije imali su priliku u subotu, 14. lipnja sudjelovati na „7. Međimurskom festivalu sportske rekreacije“ na igralištu NK „Venera“ u Pleškovcu. Organizator i domaćin festivala je bila Udruga sportske rekreacije „Sport za sve“ Sveti Juraj na Bregu. Za natjecanje se prijavilo ukupno 10 ekipa i to: Udruga „Frkanovčari“, Udruga žena Lopatinec, USR „Sport za sve“ Mačkovec, USR „Sport za sve“ Dragoslavec Breg, Ekipa  „Štefanec“, USR „Sport za sve“ Plešivica, Društvo žena Macinec, Općina “Mala Subotica, DSR „Sport za sve“ Pušćine i USR „Sport za sve“ Sveti Juraj na Bregu.

Dvjestotinjak natjecatelja je svoju spretnost, snagu i vještinu odmjeravalo je u osam disciplina: hodanje na štulama, bacanje kamena s ramena, nošenje košare na glavi, skakanje u vreći, nošenje jajeta u žlici, alka u tačkama, skok s mjesta u dalj, a najuzbudljivija disciplina je bila potezanje užeta. Glede rezultata, neizvjesnost je trajala do samoga kraja. Natjecatelje nije omeo niti kratkotrajni pljusak. Prvo mjesto i prijelazni pehar osvojila je Ekipa Štefanec, drugo mjesto pripalo je domaćinu USR „Sport za sve“ Sveti Juraj na Bregu, a treće ekipi Općine Mala Subotica.

Za vrijeme i nakon igara održavao se zabavni program za sve natjecatelje, navijače  i posjetitelje igara (bogata tombola, „oldtimer“ vozila, nastup dječje sekcije KUU Zasadbreg, a dobra zabava uz muziku i ples odvijala se do kasnih sati).

Domaćini se ovom prilikom zahvaljuju svojim donatorima koji su svojim donacijama pomogli u organizaciji festivala, a to su: Svjećarstvo Dobošić  iz Lopatinca, C LAB, d.o.o. iz Čakovca, Heplast – pipe, d.o.o. iz Preloga, Promming, d.o.o.  iz Čakovca i Općina Sveti Juraj na Bregu. Zahvala također ide i svim poduzećima, obrtima, trgovinama i svim ljudima dobre volje koji su donirali svoje proizvode ili usluge u svrhu organizacije bogate tombole.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content