7. Međimurski festival sportske rekreacije“ u Svetom Jurju na Bregu

Udruga sportske rekreacije „Sport za sve“ Sveti Juraj na Bregu već sedmu godinu zaredom organizira „7. Međimurski festival sportske rekreacije na selu“ na županijskom nivou. Igre će se održati u subotu 14. lipnja 2014. godine s početkom u 14,00 sati na sportskim terenima NK „Venera“ Sveti Juraj na Bregu u Pleškovcu.

Natjecanje će se održati u osam disciplina: hodanje na štulama, bacanje kamena s ramena, nošenje košare na glavi, skakanje u vreći, nošenje jajeta u žlici, alka u tačkama, skok s mjesta u dalj i potezanje užeta.

Pozivaju se sve udruge, klubovi i ina društva čiji su članovi željni dobrog društva i dobre zabave da se prijave za igre. Ukoliko ekipa nema dovoljno natjecatelja za sve sportske igre, može sudjelovati samo u pojedinim igrama. Sudionici igara mogu biti svih dobnih skupina i oba spola. Svi sudionici igara sudjeluju na vlastitu odgovornost.

Za vrijeme i nakon igara predviđeni je zabavni program za sve natjecatelje, navijače  i posjetitelje igara (bogata tombola, „oldtimer“ vozila, nastup dječje sekcije KUU Zasadbreg, muzika i ples,…).

Za sva dodatna pitanja, za Opće i Posebne propozicije igara, te za način prijave ekipa, možete se obratiti Udruzi putem e-maila usr.svjnb@gmail.com ili kontaktom na broj mobitela 098/562-866.

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content