Završila akcija “Pomoć poplavljenima”

Ovog tjedna od ponedjeljka do srijede u našoj se župi u organizaciji Župe i Općine Sveti Juraj na Bregu skupljala pomoć za ljude u poplavljenim područjima. Kroz ova tri dana mnoštvo se ljudi uključilo u ovu plemenitu akciju i pokazalo svoje plemenito srce kad treba pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Skupilo se mnoštvo prehrambenih namirnica, obuće, odjeće, posteljine, sredstava za čišćenje i sredstava za osobnu higijenu. Naši su vrijedni volonteri svu doniranu pomoć kroz ova tri dana vrijedno razvrstavali i pakirali u kutije radi lakšeg prijevoza do onih kojima je potrebna. U četvrtak uutro stigli su volonteri Crvenog križa iz Čakovca sa kombi vozilom te su uz pomoć djelatnika općine utovarili doniranu pomoć te je otpremili u Čakovec. Sveukupno je bilo donirano dva puna kombija pomoći.

Hvala svim dobrim ljudima koji su se uključili u ovu akciju i neka i nadalje mole Majku Božju za sve unesrećene da se što prije vrate svojim kućama i normalnome životu.

preneseno s: www.zupa-svetijurajnabregu.com



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content