Projekti i radovi u Općini Sveti Juraj na Bregu

Općina Sveti Juraj na Bregu investira i kontinuirano priprema nove projekte i prijavljuje ih na natječaje za dobivanje financijskih sredstava iz Europskih fondova ili drugih programa financiranja Ministarstava. Da bi se počelo s izgradnjom potrebne su dugotrajne pripreme od rješavanja imovinsko-pravnih poslova, projektiranja i osiguranja financijskih sredstava za gradnju.

Ovom prilikom predstavljamo projekt  objekta u sportsko-rekreacijskom centru Rogoznica u Vučetincu koji je pripremljen za prijavu za financiranje iz EU fondova. Projektom je  predviđena višenamjenska funkcija od svlačionica za nogometni klub ali i prostor za druge namjene.

Pored ovog projekta, Općina Sveti Juraj na Bregu ima i niz drugih projekata koji se izvode, ili se planira započeti gradnja.
– dovršenje školsko-sportske dvorane u Pleškovcu
– dogradnja Doma mladeži u Lopatincu
– dogradnja Doma kulture u Frkanovcu
– dogradnja doma DVD u Brezju
– dogradnja doma DVD u Vučetincu
– dogradnja svlačionica u Zasadbregu
– projekti adaptacije društvenih-kulturnih domova po naseljima
– energetska učinkovitost na sustavu javne rasvjete
– izgradnja kanalizacije u Malom Mihaljevcu
– izgradnja kanalizacije u dijelu naselja Pleškovec, Vučetinec, Lopatinec i Brezje
– legalizacija sportskih objekata nogometnih klubova u Zasadbregu, Brezju, Malom Mihaljevcu i ‘Venera’ u Pleškovcu
– legalizacija društvenih domova i domova kulture u Okruglom Vrhu, Dragoslavcu, Frkanovcu, Vučetincu Malom Mihaljevcu i Zasadbregu
– II. faza izgradnje komunalne infrastrukture u gospodarskoj zoni Brezje



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content