“Istarska kopačka” o Hajduku iz Brezja

U subotu veterani Nogometnog kluba Hajduk iz Brezja gostuju u Istri, u mjestu Šišan nedaleko od Pule. Na Radio Puli gostovao je tajnik NK Šišan Saša Milošević koji je o ovom susretu rekao: “Za Dan žena kod nas gostuju veterani Hajduka iz Brezja, mjesta nedaleko od Čakovca. Organizirat ćemo prijateljsku utakmicu i druženje veterana.

Zahvaljujem Zajednici Talijana Šišan koji su nam omogućili njihovu salu da bismo mogli u njoj napraviti druženje uz živu glazbu. S tim dečkima družit ćemo se cijeli dan. Dočekat ćemo ih u Puli, razgledat ćemo Pulu, našu općinu Ližnjan u cjelini i onda ćemo odigrati prijateljsku utakmicu u 16:00 sati.

Nakon toga ćemo imati druženje uz glazbu. Želja nam je da ovi susreti postanu tradicija, ovo nam je prvi takav susret. Želimo čim više takvih susreta, mi ugostimo njih, a oni nama uzvrate domaćinstvo. Tu se stvara prijateljstvo, širi se volja i želja za nogometom.”

Veterani Hajduka prošle su godine posjetili Bled, Bohinj i Ljubljanu te Klagenfurt, a ovo će biti prvi sportsko – turistički izlet. Kako bi i sam put i gostovanje što bolje prošli dali su si truda i dogovorili mnoge sponzore koji su im pomogli i kojima ovim putem zahvaljuju: Pekara Panis Mursko Središće, Vinarija Dvanajščak – Kozol Dragoslavec, Proming d.o.o. Čakovec, POLI – EL Brezje, Ivan Hren Mihovljan, Caffe bar Artic Brezje, Općine Sveti Juraj na Bregu i Međimurski nogometni savez.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content