Obavijest studentima o subvencioniranom prijevozu

Studenti koji studiraju izvan Međimurske i Varaždinske županije, a prijavili su se na poziv za subvencionirani prijevoz autobusom u akademskoj godini 2013./2014. karte za autobus prijevoznika Autobusni promet d.d. Varaždin „u stečaju“ mogu podići u svojim općinama ili gradovima od danas, 20. veljače 2014. godine iza 12,00 sati.

Studenti koji su izabrali prijevoznika „Autotrans“ iz Rijeke od 21. veljače 2014. mogu se javiti na prodajno mjesto Autobusnog kolodvora Rijeka, na adresu Trg Žabica 1, Rijeka, s fotografijom kako bi se mogla izraditi čip kartica, a pravo na subvenciju moći će koristiti od 28. veljače 2014. godine. Studenti koji već imaju čip kartice mogu iste koristiti dok studenti koji su do sada koristili iskaznice trebaju donijeti fotografiju za izradu čip kartice.

Studenti s područja Grada Čakovca autobusne karte prijevoznika Autobusni promet d.d. Varaždin „u stečaju“ dobiti će poštom na kućnu adresu.

Studenti koji su izabrali prijevoz vlakom naknadno će biti obaviješteni putem web stranice Međimurske županije o načinu i vremenu preuzimanja karata.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content