U Malom Mihaljevcu održan prvi amaterski Paintball turnir

Udruga mladih iz Malog Mihaljevca protekle nedjelje 1. prosinca organizirala je amaterski Paintball turnir. Turnir se odrzao u šumi pokraj nogometnog igrališta. Veoma velik broj ekipa, čak njih 22, sudjelovale su u cjelodnevnom nadmetanju i druženju.

U sportskom nadmetanju odigralo se više od 70 mečeva i uživao je nemali broj posjetitelja. Svemu je doprinijelo i prekrasno vrijeme te je atmosfera bila i više nego odlična. Iz svake skupine najbolja ekipa nastupala je u završnici turnira te je konačni plasman sljedeći: 1. Black Pearl, 2. Kobre, 3. Črne strele

Turnir su došli pogledati zamjenik načelnika te predsjednik Mjesnog odbora Mali Mihaljevec Novak Damir, predsjednica udruge mladih iz Šenkovca Kristina Zadravec i predsjednica Udruge mladih iz Mihovljana Kristina Bajs koja je i sama sudjelovala na turniru. Vodstvo Udruge mladih Mali Mihaljevec Čanadi Denis, Bestijanić David, Srnec Darko i Mesarić Patrik s predsjednikom Kovačić Vedranom zahvaljuje se načelniku općine Sveti Juraj na Bregu Anđelku Nagrajslović na donaciji koja im je uvelike pomogla u organizaciji turnira.

Zahvaljuju se i ostalim sponzorima na svojim donacijama: (Pizzeria i noćni bar Rio, Kneja, Prima-biro, Caffe bar Korona-Korner, Frizerski salon Artico, Proizvodnja hrane Pušar, Mezga-bau, Pekara Suncokret, Autolimar Petrić i 4D interijeri).Zahvale idu i Accredu na suorganizaciji te prijateljskim udrugama mladih iz Mihovljana i Šenkovca na sudjelovanju na turniru. Hvala još jednom svim sudionicima i posjetiteljima.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content