Treće predavanje Željka Kraljića u Puli

Od 7. do 9. studenog u Puli će se održati stručno – metodički matematički skup s temom Korelacija matematike i ostalih nastavnih predmeta. Kao i na proteklim skupovima očekuje se dolazak petstotinjak profesora i učitelja matematike, a među njima će biti i međimurski učitelji koji će otupotovati organizirano autobusom.

Radove u Puli prezentirat će pozvani predavači i predavači koji su prijavili svoje radove, a obično najveći interes izazovu radionice. Jedan od predavača na ovom skupu bit će Željko Kraljić, učitelj mentor matematike iz osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu.

Održat će predavanje na temu “Leptir plavac u svijetu matematike” i radionicu “Matematika i deveta umjetnost”. Kraljić je 2009. godine u Puli održao predavanje s temom “Nedostaci ocjenjivanja” (tema Didaktička dokimologija) te prije dvije godine “Primjeri iz prakse” (tema Inovacije u nastavi matematike).

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content