Održani dani Malog Mihaljevca 2013.

Četvrtu godinu zaredom u Malom Mihaljevcu održali su se dani Malog Mihaljevca, Tako je i ove godine bila rezervirana subota 24. kolovoza ali zbog lošeg vremena odgođeno je na 7. rujan, kada su i održane na igralištu NK ”Mali Mihaljevec”. Ova manifestacija privukla je mnogobrojne mještane  koji su bili sudionici ili su samo navijali za svoju ekipu.

Kako bi igre bile što interesantnije mjesto je podijeljeno na gornji kraj, centar, krč i donji kraj. Uz mnogobrojne igre: mali nogomet, odbojka, alka, skakanje u vreči, bacanje kamena sa ramena, trka na 100 metara, povlačenje užeta, ružđenje kukuruza, bacanje jajeta, boćanje, gađanje zračnom puškom i skok u dalj,  moglo se dobro zabaviti i nasmijati. U igrama mogu sudjelovati i svi oni koji su rođeni ili su živjeli u Malom Mihaljevcu  kao i njihovi članovi obitelji. Pokal ”Zlatna smoliga” koja se dodjeljuje najboljima ovog puta je pripala ekipi Gornji kraj. Organizator i nositelj dana Malog Mihaljevca je vijeće mjesnog odbora Mali Mihaljevec, zajedno sa Dobrovoljnim vatrogasnim društvom, Nogometnim klubom, Udrugom žena i Udrugom mladih. Osiguran je besplatan grah za sve mještane. Glavni sudac je bio predsjednik VMO Damir Novak, te suci Miroslav Horvat i Krunoslav Mezga.

Pozivu se odazvao i Načelnik općine Sv.Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović koji je uvijek rado viđen gost u Malom Mihaljevcu.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content