Okrugli Vrh novi pobjednik igara Četiri brega

VMO Dragoslavec Selo i NK Vučetinec zajedno su po drugi put organizirali igre sa zabavom i tombolom pod nazivom Brega. Sudjelovale su ekipe iz naselja Dragoslavec Selo, Vučetinec, Okrugli Vrh, Dragoslavec Breg i Brezje. Igre Četiri brega su osmišljene kako bi se naselja međusobno družila i pomagala si.

Raznovrsnost igara poput malog nogometa za djecu do 12 godina, turnir u beli, viseća kuglana, TIP-TOP, bacanje kamena s ramena, ružđenje kuruze, guranje bale slame, kup pjevača, potezanje užeta i pečenjara omogućila je da svako naselje bude najbolje u nekoj od igara a ukupni pobjednik i osvajač pehara i prijelaznog pehara ove godine je ekipa Okruglog Vrha ispred Vučetinca i Dragoslavec Sela.

Ove godine novost je bila pečenjara gdje je organizator natjecateljima dao potreban materijal za pečenjaru a stručni žiri je ocjenjivao maštovito aranžiranje i okuse pripremljenog jela. Igre su bile dobro posjećene a posjetitelji dobro raspoloženi. Slijedeće godine igre će se održati u nekom drugom naselju.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content