U subotu ČETIRI BREGA 2013. u Dragoslavec Selu

VMO Dragoslavec Selo i NK Vučetinec zajedno organiziraju  igre sa zabavom i tombolom pod nazivom ČETIRI BREGA. Sudjeluju ekipe iz naselja Dragoslavec Selo, Vučetinec, Okrugli Vrh, Brezje, Slakovec, Bogdanovec i Dragoslavec Breg.

Igre ‘Četiri brega’ su osmišljene kako bi se naselja međusobno družila i pomagala si.

Prve igre su izazvale veliki interes mještana u našim naseljima ali i puno šire tako da je posjećenost bila jako velika. Slijedeće igre će se održati u nekom drugom naselju. 

Igre su raznovrsne, pa se tako igra mali nogomet za djecu do 12 godina, turnir u beli, viseća kuglana, TIP-TOP, bacanje kamena s ramena, ružđenje kuruze, guranje bale slame, kup pjevača, potezanje užeta i pečenjara. Svaka igra se boduje, a ukupni pobjednik osvaja veliki prijelazni pehar.

Ove godine igre će se održati u subotu 10.8.2013. godine u Dragoslavec Selu. Prijave ekipa je do 13:30 a  početak igara je u 14 sati. Za dobro raspoloženje pobrinuti će se grupa Veseli kumovi.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content