Tribina: Aktivizam mladih kroz udruge, klubove i LAG-ove

Rasprava pod nazivom “Aktivizam mladih kroz udruge, klubove i LAG-ove” će se održati kao tribina, na koju će biti pozvani predstavnici i članovi udruga mladih u Međimurju, predstavnici Savjeta mladih županija, gradova i općina na području Međimurja i Varaždinske županije, predstavnici lokalnih/regionalnih samouprava i predstavnici srednjih škola i fakulteta na području Međimurske i Varaždinske županije i druga zainteresirana javnost.

Tribina će se baviti pitanjima poput toga što bi trebale raditi udruge, klubovi i LAG-ovi za mlade, na koji način povećati aktivizam mladih, mobilnost mladih, volontiranje te vidljivost rada udruga, klubova, Savjeta i LAG-ova u koje su uključeni mladi, kako pomoći udrugama, klubovima i LAG-ovima da dođu do potrebnih financijskih sredstava, uloga lokalne/regionalne samouprave u rješavanju problema udruga mladih i slično. Posebna pozornost posvetiti će se mladima koji su pripadnici skupina u nepovoljnom položaju i njihovo uključivanje u udruge mladih.

Datum održavanja tribine bit će uskoro objavljen.

http://actnow.hr/2013/03/tribina-aktivizam-mladih-kroz-udruge-klubove-i-lag-ove/



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content