Očistimo Frkanovec – srce Gornjeg Međimurja

          Udruga „Frkanovčani“ nastavlja svoje aktivnosti u očuvanju prirode i poboljšanje društvenog života. Izrađen je projekt:  Očistimo Frkanovec – srce Gornjeg Međimurja. Projekt će se provoditi  u tri dijela i to Javna tribina, skupljanje EE otpada i skupljanje komunalnog otpada iz prirode.

Tribina će se održati dana 19. travnja 2013.g.(petak) u Društvenom domu u Frkanovcu  sa početkom u 19 sati.

Na tribini će govoriti prof. Mihaela Mesarić iz JU Međimurska priroda sa temom:„Ekološki otisak-kakav je naš odnos prema okolišu“ . Gospodin Zdenko Komorčec iz Eko-Flora na temu Prikupljanje selektivnog otpada i gospodin Vrtarić na temu zbrinjavanje EE – otpada. S tribinom se udruga „Frkanovčani“ pridružuje obilježavanju Dana planeta Zemlje 22.travanj.

U subotu 20. travnja 2013.g. će se u vremenu od 9 do 15 sati provoditi akcija skupljanja komunalnog otpada iz prirode, a u isto vrijeme će se ispred Društvenog doma prikupljati EE otpad tj. veliki i mali električni uređaji i strojevi te elektronički uređaji.

Pozivamo sve mještane općine da nam se pridruže u izvođenju projekta,da se upoznaju sa novim selektiranjem otpada te da adekvatno zbrinu EE otpad.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content