Održana zadnja radionica LAG-a “Međimurski doli i bregi”

U utorak 26. ožujka u prostorijama Općine Strahoninec održana je treća radionica za pripremu dokumenta pod nazivom Lokalna razvojna strategija LAG-a “Međimurski doli i bregi”. Ovo je bila ujedno i zadnja radionica prije usvajanja Lokalne razvojne strategije, a tema je bila rasprava i finalizacija konačnog dokumenta Lokalne razvojne strategije.

470_dsc01118

Radionici su prisustvovali predstavnici javnog, civilnog i gospodarskog sektora iz osam općina koje čine područje LAG-a Međimurski doli i bregi, a to su Općine Gornji Mihaljevec, Nedelišće, Selnica, Strahoninec, Sveti Juraj na Bregu, Sveti Martin na Muri, Šenkovec i Štrigova.

Nakon uvažavanja primjedbi i ispravaka na nacrt Lokalne razvojne strategije slijedi usvajanje iste na Skupštini LAG-a “Međimurski doli i bregi” u četvrtak 28. ožujka te prijava LAG-a na natječaj za Mjeru 202 IPARD programa.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content