Uspješan stolnoteniski turnir u Brezju

Udruga žena Breza iz Brezja ovog je vikenda održala natjecanje u stolnom tenisu, 6.turnir za amatere u Općini Sveti Juraj na Bregu i za sve zaljubljenike stolnog tenisa. Stolni tenis bio je organiziran za sve udruge koje djeluju u Općini. Ukupno je bilo prijavljeno 15 udruga, odnosno 34 sudionika natjecalo se u kategoriji žene i muškarci.

Kod stolnotenisačica najbolja je bila Verica Moharić KUD Sveti Juraj na Bregu, pa Spomenka Barlek UŽ Breza i Daniela Škrobar USR Sport za sve Sveti juraj na Bregu. Najbolji stolnotenisač bio je Georges Sabolović Udruga Koprivnica, pa Igor Doležaj MO Brezje i Alen Kovačić Udruga Frkanovčani.

img.php

UŽ Breza kao domaćin turnira nagradila je najstarijeg natjecatelja kod muškaraca i najmlađu natjecateljicu kod žena. Najstariji natjecatelj kod muškaraca bio je Georges Sabolović (71), a najmlađa natjecateljica kod žena Daniela Škrobar.

Za osvojena prva tri mjesta kod žena i muškaraca domaćin je pripremio medalje i prigodne poklone (ručni rad članica UŽ Breza), svim udrugama uručene su zahvalnice.   U svakom slučaju bilo je ovo jedno prekrasno druženje  i stečena su nova prijateljstva. Svi su se složili da se ponovno sretnu dogodine na istom mjestu, ali u proširenim prostorijama vatrogasnog doma u Brezju.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content