Održana 2. Radionica za pripremu Lokalne razvojne strategije LAG- a

U četvrtak, 7. ožujka u prostorijama Općine Strahoninec održana je 2. Radionica za pripremu Lokalne razvojne strategije LAG-a „Međimurski doli i bregi“. Predstavnici stručnog tima prezentirali su osnovnu analizu područja LAG-a, radnu verziju SWOT analize, kao i druge radne materijale koji su dani prisutnima na razmatranje i komentiranje sa svrhom što kvalitetnijeg formiranja vizije, ciljeva i prioriteta, bitnih za Lokalnu razvojnu strategiju baziranu na stavovima i potrebama stanovnika prostora LAG-a.

LAG „Međimurski doli i bregi“ je udruga koja je osnovana 22. listopada 2012. godine prema načelima LEADER principa, a čine ga predstavnici javnog, civilnog i gospodarskog sektora. Područje LAG-a „Međimurski doli i bregi“ obuhvaća sljedeće jedinice lokalne samouprave: Općina Gornji Mihaljevec, Općina Nedelišće, Općina Selnica, Općina Strahoninec, Općina Sveti Juraj na Bregu, Općina Sveti Martin na Muri, Općina Šenkovec, Općina Štrigova.

Do 15. ožujka je otvoren Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga putem kojeg sve JLS, ustanove, turističke zajednice, gospodarski subjekti, udruge i građani s područja LAG-a „Međimurski doli i bregi“ mogu prijaviti svoje projektne ideje koje će ući u Bazu projektnih prijedloga LAG-a. Na taj način možete osigurati da Vaši planovi budu dio Lokalne razvojne strategije, čime ćete olakšati prijavu i implementaciju projekata u budućnosti.

Popunjeni obrasci se šalju na email adresu lag.mdib@gmail.com.

Odgovore na sva pitanja možete dobiti na brojeve telefona 098 932 3599 (Vedrana Horvat, v.d. voditelja LAG-a) i 099 333 3088 (Sanja Krištofić, predsjednica LAG-a) ili putem email adrese lag.mdib@gmail.com.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content