Studentima odobren subvencionirani prijevoz

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i sport Međimurske županije obavještava sve redovne studente koji su se javili na javni za subvencioniranje studentskog prijevoza da su tu blagodat i ostvarili.  Studenti koji studiraju izvan Međimurske i Varaždinske županije, a prijavili su se na poziv za subvencionirani prijevoz vlakom ili autobusom u akademskoj godini 2012./2013.karte za autobus moći će podići u svojim općinama ili gradovima od srijede 13. veljače 2013. godine, a karte za vlak će podići u svojim općinama ili gradovima u ožujku (slijedi naknadna obavijest).  Studenti s područja Grada Čakovca karte će dobiti poštom.

Studenti koji studiraju u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji i kupuju mjesečne karte, a prijavili su se na poziv za subvencionirani prijevoz vlakom ili autobusom u akademskoj godini 2012./2013. prilikom kupnje mjesečne karte za autobus ostvaruju subvenciju od veljače, a za vlak od 1. ožujka 2013. 

Studentima koji studiraju u inozemstvu naknada će se doznačiti na njihove žiro-račune.

preneseno s: www.e-mina.hraktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content