Ažurirana procedura vezana uz namirenje duga putem prisilne naplate – Eko Flor

Ažurirana procedura vezana uz namirenje duga putem prisilne naplate – Eko Flor

Poštovani,

niže šaljemo dodatna objašnjenja vezana uz proces prisilne naplate, odnosno slanje prijedloga za ovrhu korisnicima koji su naši dužnici.

S obzirom da je od zaprimanja zadnjih prijedloga za ovrhu istekao period od 8 dana, obavještavamo vas da od danas, 26.11.2012. godine, ovršenici imaju sljedeće mogućnosti vezano za namirenje dugovanja:

1) korisnici koji imaju ukupni dug do 2.500,00 kn – dužni su podmiriti dospjeli dug uvećan za iznos kamata do dana plaćanja te dodatno troškove javnog bilježnika i odvjetnika u iznosu od 450,00 kn.

2) korisnici koji imaju ukupni dug od 2.500,00 do 5.000,00 kn – dužni su podmiriti dospjeli dug uvećan za iznos kamata do dana plaćanja te dodatno troškove javnog bilježnika i odvjetnika u iznosu od 762,50 kn.

3) korisnicima koji nisu u mogućnosti platiti cijeli iznos odjednom, možemo omogućiti i plaćanje na rate do maksimalno 3 mjeseca. U tom slučaju ulaze u našu internu evidencije te se daljnji postupak prisilne naplate automatski prekida.

Korisnicima koji u zadanom roku od 8 dana nisu reagirali predajom prigovora ili podmirenjem duga, postupak prisilne naplate će se nastaviti po utvrđenom planu.

Svi korisnici koji imaju dodatnih pitanja mogu se javiti direktno našem odjelu za reklamacije (049/587-813, 049/587-814) ili doći na našu lokaciju Mokrice 180c, Oroslavje.

Srdačan pozdrav,

Eko-flor plus d.o.o.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content