Viceprvakinje žene “B” DVD-a Mali Mihaljevec

U subotu 29. rujna u Zadru održano je 6. Državno natjecanje vatrogasaca Republike Hrvatske u organizaciji HVZ, dok je domaćin bila VZ Zadarske županije. Natjecanje je održano je u sportskom centru Višnjik. Sudjelovalo je ukupno dvije i pol tisuće natjecatelja u 231 ekipi, a uz domaće ekipe prisustvovale su i one iz Slovenije, Italije i Austrije. Također učestvovalo je i 23 ekipa iz naše županije koje su se natjecale u muškoj i ženskoj konkurenciji.

REZULTATI ekipa iz općine Sveti Juraj na Bregu:

Kategorija žene ”B”, nastupilo 47 ekipa.
2. mjesto s 396,39 bodova: DVD Mali Mihaljevec
6. mjesto s 382,23 bodova: DVD Vučetinec
21. mjestu s 362,84 boda: DVD Zasadbreg

Kategorija žene ”A”, nastupilo je 54 ekipa.
24. mjesto s 371,44 bodova: DVD-u Lopatinec

Kategorija muški ”B”, nastupilo je 59 ekipa.
42. mjesto s 379,15 bodova: DVD-u Lopatinec

Naše ekipe postigle su dobre rezultate na kojima im treba čestitali jer su postignuti u velikoj konkurenciji brojnih ekipa iz svih naših županija. Posebno pohvala ženskim „B“ ekipama Malog Mihaljevca i Vučetinca, koje nadalje očekuju kvalifikacije za vatrogasnu olimpijadu u Parizu.

Video svečanog zatvaranja 6. Državnog natjecanja Vatrogasaca RH. Vatrogasci Međimurske županije pojavljuju se u mimohodu početkom 11. minute snimke.

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content