Mali Mihaljevec prvak III. međimurske lige zapad

Sa dvadeset dvije pobjede, jednim neriješenim i isto toliko izgubljenih utakmica NK Mali Mihaljevec je postao prvak III. Međimurske lige zapad u sezoni 2011./2012. sa čak postignutih 95 pogodaka i primljeno svega 13 što je najmanje od bilo koje ekipe u Međimurju.

Naslov prvaka bio je već od prije osiguran pobjedom na domaćem terenu sa 2-0 od najbližeg konkurenta NK-a Torpedo. Ovdje svakako ide u prilog da na domaćem terenu ekipa ne zna za poraz više od dvije godine. Uz mnogobrojnu domaću publiku i navijačku skupinu ”Wild Lions” igrači doslovno lete po terenu.

Lakoćom kojom igraju ovi mladi dečki sa atraktivnim dodavanjima i uigranim akcijama svakako spadaju u sam vrh međimurskog nogometa, a zbog kojeg masovno navijači dolaze na utakmice kako bi vidjeli ”kopiju Barcelonine igre”. Vraćanjem u rodno selo braće Mesarić, koji su prije igrali za NK Čakovec sada se pokazalo jedno od ključnih poteza Uprave kluba koji su svojom igrom uvelike pripomogli osvajanju 1. mjesta.

Između ostalih još su igrali: Babić Saša, Bestijanić Dino, Bestijanić Nino, Magdalenić Ivan, Čanadi Davor, Mesarić Milan, Mesarić Danijel, Srnec Darko, Mesarić Bruno, Makšadi Božidar, Mesarić Patrik, Posavec Milan, Šimunković Nikola, Trupković Nenad, Varga Zoran, Mezga Krunoslav i pomoćnik trenera Žarković Dejan.

NK Mali Mihaljevec je također jedna od rijetkih ekipa za koju igra skoro pa 100% domaćih igrača.  Najviše se ulaže u mlade nade koji svojim radom pokazuju izuzetne napretke. U razgovoru sa predsjednikom kluba Martinom Mesarićem, uz suze radosnice pokazuje koliko im znači ovaj naslov jer nije to samo za klub već za cijelo selo koje je bilo uz igrače i klub. Također se zahvaljuje svim građanima Malog Mihaljevca jer bez njih ovo ne bi bilo moguće.

Složno selo koje nije moguće opisati riječima, dolaskom na bilo od kojih akcija ili utakmicu može se vidjeti i ”osjetiti” zajedništvo. Financiranje  za redovno održavanje najviše su pripomogli mještani sela dobrovoljnim prilozima, kao i igrači koji su vlastitim snagama organizirali mnogobrojne turnire. Od odbojke na pijesku, tenisa do boćanja čiji su tereni tik uz nogometno igralište koje je sa svih strana prekrivenom zelenilom i šumom.

Kao pravi klub, tako i oni imaju u planu za narednu sezonu mnogobrojne građevinske radove oko uređenja i renoviranja klupskih prostorija kako bi se i u tom pogledu približili najboljim Međimurskim nogometnim klubovima. Za kraj odlične sezone i proslave koje je bila nakon zadnjeg kola klub organizira i završnu proslavu uz besplatni bograč za sve mještane sela,  navijače i simpatizere ove subote, 9. lipnja od 17:00 sati na nogometnom igralištu.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content