Zoran Vidović preuzeo međimurski HSS

 

U nedjelju je u Lopatincu održana izvanredna izborna skupština ŽO HSS Međimurske županije. Kandidati za novog predsjednika bili su Marinko Lisjak iz Donje Dubrave i Zoran Vidović iz Čakovca.

Od nazočnih 66 delegata, Vidović je dobio povjerenje od njih 36, a Lisjak je osvojio 30 glasova. Tako je Zoran Vidović izabran za novog predsjednika stranke koju je dosada vodio Petar Novački. Za njegove potpredsjednike u županijskom HSS-u izabrani su Zvonimir Siladi, Miljenko Horvat, Mario Tomašek i Marijana Fabić-Rusak.

Novoizabrani tajnik je Nino Vurušić, a blagajnica ostaje Đurđica Slamek. Gosti izbornog skupa bili su predsjednik HSS-a Branko Hrg, glavni tajnik HSS-a Ilija Ćorić, predsjednik Regionalne organizacije „Sjevero – zapadna Hrvatska“ Zvonimir Sabati te predsjednik Nadzornog odbora HSS-a Ivan Vuk.

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content